top of page

Kerstkaart voor alle inwoners!

Heeft u de kerstkaart ontvangen in de brievenbus of gemist?... Voor de actie rondom het Raadhuis hebben uw hulp hard nodig.

De laatste dagen van het jaar tikken weg….

De decembermaand is een maand van bezinning, tijd voor elkaar, ontmoeting, sfeer en gezelligheid. Langzaam tikken de dagen weg naar 2016.

Ook voor onze actie voor het behoud van ons voormalig raadhuis tikken de dagen weg, want uiterlijk op 31 december a.s. vervalt het recht van eerste koop dat de Stichting Vrienden Raadhuis Maarn hierop heeft. We zijn op de goede weg en zijn dankbaar voor alle gulle giften die reeds zijn binnen gekomen.

Als bestuur gaan we een “eindejaars-spurt” inzetten want er is nog een kleine € 10.000,- nodig. Wij zetten onze schouders er onder en doen nog eenmaal een dringend beroep op u. Help ons, draag een extra steentje bij voor het behoud van deze unieke locatie voor onze gemeenschap en dorpen en stort uw eindejaarsgift ( Anbi-status i.v.m. fiscale aftrek verleend) op NL45RABO0300945043 t.n.v. Stichting Vrienden Raadhuis Maarn. Wij hebben voor 2016 veel goede voornemens, help u ons mee om ze te realiseren ?

Het bestuur dankt alle gulle gevers en wenst u goede Kerstdagen en een voorspoedig Nieuwjaar.


Featured Posts
Kom later terug
Gepubliceerde posts zullen hier worden weergegeven.
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page